SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FBC Sollentuna
Tränare/Ledare

Ledarakademin

Ledarakademin riktar sig till våra ungdomsspelare mellan 12 - 18 år som är intresserade av att utvecklas som innebandyspelare genom att träna och leda yngre lag.

 

Teoretisk utbildning blandas med praktik som fås genom att vara hjälptränare i lag i olika åldersgrupper med stöd av en mentor. Målsättningen är att med tiden kunna träna ett eget lag.

 

Mårten Storm, tidigare damlagstränare i föreningen, men numera assisterande förbundskapten i U19-landslaget kommer ansvara och genomföra samtliga träffar inom ledarakademin.

Anmäl dig till ledarakademin

Är du spelare i FBC Sollentuna, mellan 12 - 18 år och vill vidareutveckla dina ledaregenskaper så är ledarakademin perfekt utbildning för dig. Under säsongen 2023/24 kommer det att genomföras 4 träffar tillsammans med Mårten Storm.

 

Anmälan är stängd just nu!

Ledarutbildning & Tränarhandboken

För att föreningens vision ska kunna realiseras behöver vi både konkretisera dess innebörd i praktiken och erbjuda stöd i arbetet mot den. Ledarakademin och ledarutbildningen ska värna om föreningens ledare så att fler stannar längre och arbetar tillsammans i gemensam riktning.

 

Genom den interna ledarutbildningen ska vi erbjuda klubbens tränare stöd i sin verksamhet. Detta stöd ska grunda sig i tränarnas önskemål och bidra till att skapa en röd tråd i hur vi utbildar innebandyspelare i klubben. Utbildningen ska underlätta arbetet som tränare och skapa möjlighet till utbyte tränarna emellan.

 

Ladda ner tränarhandboken här

Ladda ner presentationerna här

Kontaktperson

Mårten Storm, ansvarig för ledarakademin

marten@fbcsollentuna.se

 
Guldpartners
Bronspartners
Materialleverantörer
Samarbetspartners
Övriga Partners
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten