SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FBC Sollentuna
Herrar B Nord

Herrar B Nord

Lagledare

Fredrik Svensson

svensson.fredrik1997@gmail.com

070-963 96 73

Ledare

Niclas Malm

niclas.malm@infometric.se

070-742 03 69

Ledare

Patrik Zetterström

patrik@dalkarl.se

076-103 87 91

 

Hemmapremiär
2023-10-02 18:56

I Lördags var det dags för hemmapremiär och motståndet stod Åkersberga för. Första perioden är nog inget att skriva hem om. En tidig utvisning och senare 0-1 i baken. Andra perioden startade tyvärr inte mycket bättre. 0-2 kom efter bara 12 sekunder. Trots detta kändes det som det var lugnt och vi skulle vända och väne det gjorde vi. Reducering i början av perioden och 2 mål i slutet av andra gjorde att vi ledde med 3-2 inför sista. I sista tog vi kommandot direkt, efter 21 sekunder, 4-2 sen var det mer eller mindre en transport sträcka till vinst med 6-2. 

Säsongspremiären avklarad
2023-09-27 10:28
Ladda album (+6 bilder) >>

Premiären gick av stapeln i Kungshallen mot Kungsängen IF. Med ett stort spelövertag så bärgades en säker seger. Det var inte många sekunder Kungsängen spenderade på vår planhalva. Första perioden försvarade och kämpade de på bra men de fick släppa till tre mål.

Andra perioden ökade vi tempo lite och de hade svårare att hänga med. Då kom slagen och med dem utvisningar, trots detta lyckades vi endast göra 2 mål. I tredje perioden släppte det lite. 5 mål producerades under ett mycket stors spelövertag. I sista minuten lät vi Kungsängen få ett tröstmål, som gentlemän vi är :-).

H5´s match mot Väsby H4
2023-09-20 08:03

På måndags kvällen bar det iväg igen för att möta ytterligare ett H4 lag. Vi hade förväntningar på en bra tränings match mot ett spelande lag, det blev lite annorlunda. Första halvlek blev inte riktigt vad vi är vana vid. Vi mötte ett mycket fysiskt spelande lag som spelade mycket på kropp och klubba. Det var som sakt en första period som inte jag har upplevt i innebandy, ändå har jag spelat en del veteranmatcher. Det var en första period som innehöll hårda närkamper som vi tidigare inte fått uppleva. I andra perioden började domarna att blås lite mer (eller mycket mer). Det resulterade att vi fick MÅNGA minuter i powerplay och även några i boxplay. Trots detta mycket fysiska spel, så höll sig våra spelare lugna hela matchen en stor eloge till alla spelare. Väsby blev mer eller mindre utspelade och vi vann solklart med 5-2.

H5 norr första match för säsongen
2023-09-11 08:06

I söndags bar det iväg mot Sigtuna för att möta Sigtunas H4 lag, som enligt uppgifter har mål att ta sig upp till division 3 i år. Det blev några sena avhopp på grund av skador och sjukdomar så det blev 10 tappra mot ett nästan fullt Sigtuna. Vi fick dock en flygande start med tre snabba mål efter tre minuter. Sigtuna jobbade sig dock in i matchen, då våra spelare fick känna på hur det är att bara spela med 9 utespelare i högt tempo. Matchen svängde fram och till baka och vi  lyckades att kvittera med ett gäng sekunder kvar.

Matchen slutade 7-7. 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Föreningen, 11/06 20:55 
Föreningen, 20/05 18:00 
Föreningen, 17/05 17:00 
 
Guldpartners
Bronspartners
Materialleverantörer
Samarbetspartners
Övriga Partners
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten