SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FBC Sollentuna
Tränare/Ledare

Material för diskussioner och utvärdering i lagen

 

Här finns material som RF/SISU tagit fram att använda för er i lagen för att diskutera t ex demokrati och delaktighet, sammanhållning i laget, förberedelser, utvecklingen som spelare och människa, matchanalys och försäsong. Ett riktigt bra och enkelt material för att utveckla er som team. Dokumenten hittar du under mappen "Utvärdering i lagen (RF/SISU)".

 

I dokumentet "För ledare..." finns instruktioner för hur materialet ska användas. 

 

Om ni använder materialet, som RF/SISU kallar lärgruppsmaterial, ska ni fylla i deltagarnas namn och personnummer i Excel-filen, och, när ni har haft samtliga tillfällen, mejla filen till kansli@sollentuna.se När klubben redovisar det till RF/SISU får vi ersättning som kan tas ut ekonomiskt eller i form av föreläsningar, utbildningar etc.

Krishantering

Här hittar du FBC Sollentunas krishanteringsplan med uppgifter om vad som ska göras och vilka kontakter som ska tas, om det händer något som föranleder krishantering.

 

Det finns en Checklista med aktiviteter som ska göras omedelbart i samband med en krissituation, viktiga telefonnummer och adresser till Sollentunas hallar. Den kommer att delas ut till alla lag att förvara i lagväskan.

Därutöver finns en mer omfattande Krishanteringsplan med information om hur man agerar i samband med och efter en allvarlig händelse.

Policy för resor med övernattning

Det är mycket viktigt att ansvarig ledare meddelar när lag eller utövare åker på aktiviteter som innebär övernattning. Lista på deltagare och ledare ska mejlas till kansli@fbcsollentuna.se. Kontaktuppgifter till målsmän bör finnas med på listan.

 
Guldpartners
Bronspartners
Materialleverantörer
Samarbetspartners
Övriga Partners
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten