SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FBC Sollentuna

Börja spela innebandy

Att börja spela innebandy är enkelt. Allt du behöver förutom vanliga träningskläder och ett par inomhusskor är en innebandyklubba. Barn och ungdomar måste använda skyddsglasögon vid match och även vid träning. För de allra yngsta finns klubba och glasögon att låna under några inledande provträningar.  

 

FBC Sollentuna är en av Sveriges största innebandyföreningar med cirka 1100 medlemmar och har lag i alla åldrar.
För att se om det finns plats i ett lag, vänd dig till ledarna för det lag du eller ditt barn vill börja spela i. Du hittar kontaktinformation på respektive lags sida.
Uppstart Pojkar/Flickor 2017 Nord/Mitt
Har du barn som är född 2017 som vill prova lite innebandy? Den 23:e och 24:e september startar vi upp nya lag för pojkar och flickor födda 2017.
 
  • Grupp Nord (Rotebro) kommer att köra söndagar mellan 14:00 - 15:00 i Gamla Rotebrohallen.
  • Grupp Mitt (Töjnan) kommer att köra lördagar mellan 13:45 - 14:45 i Häggvikshallen.

Anmäl ditt barn här

Bli medlem och kontaktuppgifter
 
Det går även bra att kontakta föreningens kansli på mail: kansli@fbcsollentuna.se
Provträningar
När du kommer som ny spelare till FBC Sollentuna kan du pröva på under några träningstillfällen innan du förväntas erlägga tränings- och medlemsavgift. Av försäkringsmässiga skäl får du inte spela matcher utan att vara betalande medlem.
 
Huvudsponsorer
Materialleverantörer
Samarbetspartners
Övriga Partners
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten