SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FBC Sollentuna

Calle nominerad till Årets Eldsjäl
2024-02-05 17:00
På bilden: Carl Schwieler - Foto från Folkspel

Årets Eldsjäl, som arrangeras av Folkspel, är en utmärkelse för att uppmärksamma eldsjälar ute i landets alla föreningar. I år är föreningens klubbchef Carl Schwieler nominerad och en av tre finalister inom kategorin Ledare.

Årets Eldsjäl har arrangerats av Folkspel sedan 2008. Målet är att uppmärksamma de människor som varje dag lägger ner sin själ i föreningar runt om i landet men som sällan står i rampljuset själva.

 

Juryn, som tar ut finalisterna i varje kategori, består av kända idrottsprofiler som Erik Granqvist, Anna Lindberg och Johanna Ahlm med flera.

 

Motivering Carl Schwieler, Stockholm

”Carl har varit involverad i att skapa en av Sveriges största innebandyföreningar och drivs främst av frågan med jämställdhet och gjort att föreningens tillgångar och fördelning mellan kön ska vara jämlik. En sann ledare och eldsjäl som driver för allas rätt att spela innebandy.”

 

Läs mer och rösta på Calle

 


Nyhetsarkiv
Schyssta Cupen2023-12-09 22:30
 
Guldpartners
Bronspartners
Materialleverantörer
Samarbetspartners
Övriga Partners
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten