SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FBC Sollentuna

Andreas Theorén klar som domaransvarig
2023-11-24 17:00
Andreas Theorén

Vi fortsätter att stärka vår organisation genom att signa Andreas Theorén som domaransvarig. Med lång erfarenhet som domare kommer Andreas att ha en viktig roll i att stötta och utveckla våra matchledare i föreningen.

Andreas Theorén har en lång erfarenhet som domare och är till vardags även domarfadder inom Stockholms Innebandyförbund. Hans främsta ansvar i föreningen kommer vara tillsättning och coaching av våra matchledare.

 

- Min målsättning är att jag ska kunna stötta matchledarna så att de känner både glädje och trygghet i sin domarroll, säger Andreas.

 

Han kommer även att stötta med domarfrågor, ge relevant information till våra ledare samt vara behjälplig för våra lag om de behöver tillsättning med domare i till exempel träningsmatcher.

 

Som tidigare ordförande i Silverdal och drivande i frågor som rört samarbeten mellan de tre tidigare föreningarna är Andreas dessutom väl bekant med FBC Sollentuna.

 

FBC Sollentuna är mycket glada över att Andreas Theorén tar den här viktiga rollen och vi är övertygade om att hans erfarenhet kommer utveckla våra matchledare och öka kunskapen om domare i hela organisationen.

 

Kontaktuppgifter

 

Maria Rignér, ordförande

ordforande@fbcsollentuna.se

 

Andreas Theorén, domaransvarig

andreas.theoren@handelsbanken.se

 


Nyhetsarkiv
Schyssta Cupen2023-12-09 22:30
 
Guldpartners
Bronspartners
Materialleverantörer
Samarbetspartners
Övriga Partners
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten