SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FBC Sollentuna

UNIQ Competence ny samarbetspartner
2023-10-12 18:00

UNIQ Competence och Floorball Club Sollentuna tecknar ett samarbetsavtal. UNIQ går in som en samarbetspartner till föreningen och finns med som stöd i frågor som rör kompetensförsörjning.

Är du arbetssökande, har behov av karriärrådgivning alternativt vill finnas med i UNIQ:s nätverk för att man är öppen för nya möjligheter framöver så är UNIQ Competence en partner som kan täcka upp detta för dig som är medlem i Floorball Club Sollentuna.

 

Klubbchef Carl Schwieler kommenterar det nya samarbetet:

- Vi är mycket glada över att hitta ett samarbete med UNIQ och genom deras kompetens kunna hjälpa våra spelare ute i arbetslivet, säger Carl Schwieler klubbchef i Floorball Club Sollentuna

 

Om UNIQ Competence:

UNIQ är specialiserat från medelsegmentet och uppåt med inriktning mot Ledare/Chefer, HR, Ekonomi/Finans samt Juridik. UNIQ är rikstäckande där kundbasen täcker större delarna av Sverige.

 

Vad kan vara UNIQ med en rekrytering egentligen?

Svaret är resultatet. I en rekryteringsprocess finns det grundfaktorer som är självklara för en lyckad rekrytering såsom en träffsäkert utformad process och ett brett nätverk av kandidater. Men ett enastående resultat påverkas snarare av nyfikenhet för personer och företag samt vilja att ständigt utvecklas i en föränderlig värld. Vi ser alltid möjligheter att lära av andra människor, företag och branscher. Där andra ser processer och standardiserade sökningar, ser vi människor med unika kompetenser.

 

Ni ger oss förtroendet att rekrytera, vi ger er en UNIQ kombination av kompetens och personlighet. Det är UNIQ Competence.

 

Läs mer om UNIQ på www.uniqcompetence.se

 

Kontaktpersoner:

Carl Schwieler, klubbchef klubbchef@fbcsollentuna.se

Johan Berg, UNIQ Competence johan.berg@uniqcompetence.se

 


Nyhetsarkiv
Inbjudan till Årsmöte2024-05-17 17:00
Schyssta Cupen2023-12-09 22:30
 
Guldpartners
Bronspartners
Materialleverantörer
Samarbetspartners
Övriga Partners
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten