SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FBC Sollentuna

En magisk föreningshelg i Uppsala
2023-08-30 17:00
Intro och välkomsttal i IFU Arena, Uppsala

Under helgen 26 - 27 augusti genomförde vi årets föreningshelg och kick-off för FBC Sollentuna. En helg fylld med massor av aktiviteter och cirka 530 spelare och 120 ledare deltog för att kicka igång kommande säsong på bästa sätt.

Planeringsgruppen och styrelsen vill framföra ett stort varmt tack till var och en av alla ledare och spelare för en väldigt lyckad kick-off under helgen som gick. Wow!!


Tillsammans fyllde vi helgen med energi, gemenskap och innebandyglädje. Vi lärde känna varandra närmare, knöt nya band, pratade värderingar, hejade och tittade på innebandy i världsklass, genomförde bra träningar och matcher och skapade en riktigt bra stämning!

 

Tack till var och en för just ditt engagemang och för att vi gjorde helgen tillsammans! Vi kan inte tänka oss en bättre start för nya föreningen och säsongen 2023/24.

 

Hälsningar
Planeringsgruppen och styrelsen 

 
Huvudsponsorer
Materialleverantörer
Samarbetspartners
Övriga Partners
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten