SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FBC Sollentuna

Patrik Edgren klar som ungdomsansvarig i FBC Sollentuna
2023-08-09 16:00
Från vänster på bild: Johan Berg och Patrik Edgren

Patrik Edgren har skrivit på som ansvarig för ungdomsverksamheten för FBC Sollentuna kommande säsong samtidigt som Johan Berg kommer assistera med fokus på blå och grön nivå.

Organisationen börjar sätta sig inför kommande säsongen och nu är det klart vem som blir ansvarig för ungdomssektionen i vår nya förening FBC Sollentuna. Det är Patrik Edgren som är ett välkänt ansikte i svensk innebandy och Rotebro. Som kollega till Patrik i ungdomsektionen så får han Johan Berg, som också är en meriterad person inom svensk innebandy.

 

Patrik Edgren, som var ungdomsansvarig förra säsongen i Rotebro IS IBK, har ett förflutet som framförallt spelare i AIK IBF i Svenska Superligan, men också varit tränare på högsta nivå. Patrik kommer att vara ansvarig inom ungdomssektionen, men främst fokusera inom de äldre lagen på röd och svart nivå.

 

Johan Berg har också ett förflutet som spelare på högsta nivå i klubbar som Warberg IC och AIK IBF. Johan kommer att stötta på blå och grön nivå.

 

- Vi är mycket glada att Patrik Edgren fortsatt vill vara med i organisationen och ansvara för ungdomssektionen nu när vi blir FBC Sollentuna, säger klubbchef Carl Schwieler. 

 

- Hans erfarenhet och kunskaper betyder mycket för föreningen. Att sen Johan Berg, som även han har lång erfarenhet som spelare och ledare, kommer in och hjälper Patrik med de yngre spelarna i blå och grön nivå gör att vi får en mycket bra ledning i ungdomssektionen.

 

Kontaktuppgifter

Carl Schwieler, klubbchef

klubbchef@fbcsollentuna.se

073-292 63 00

 

Patrik Edgren, ungdomsansvarig med fokus på röd och svart nivå

patrikedgren@hotmail.com

070-751 46 26

 

Johan Berg, ungdomssektionen med fokus på blå och grön nivå

johan.berg@uniqcompetence.se

070-977 90 96

 


Nyhetsarkiv
Inbjudan till Årsmöte2024-05-17 17:00
Schyssta Cupen2023-12-09 22:30
 
Guldpartners
Bronspartners
Materialleverantörer
Samarbetspartners
Övriga Partners
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten