SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FBC Sollentuna
Herrar A

Niklas Jonevret klar som ny huvudtränare för herrlaget
2023-06-08 18:00
Niklas Jonevret

FBC Sollentunas huvudtränare inför kommande säsong blir Niklas ”Jonis” Jonevret, som kommer efter en framgångsrik sejour i Bele Barkarbys herrlag i Allsvenskan.

Niklas Jonevret, 35 år, har de två senaste säsongerna lett Bele till topplaceringar i Allsvenskan Norra, där senaste säsongen slutade med SSL-kval, där det blev utslagning i första playoff mot Visby IBK. Niklas är känd för att vara en duktig matchcoach med ett tydligt ledarskap.

 

Sportchef Felix Eklund om Niklas Jonevret:

 

- Det känns fantastiskt roligt att Niklas väljer att komma till oss inför den kommande säsongen.

 

- Han kommer direkt från att ha tagit Bele till ett SSL-kval och vet vad som krävs för att vinna innebandymatcher och förhoppningsvis kommer dessa erfarenheter vara till stor nytta för laget under säsongen. Redan från vårt första möte har allt känts riktigt bra och jag är säker på att Niklas kommer göra ett kanonjobb tillsammans med Delis och spelartruppen, säger Felix Eklund.

 

Niklas Jonevret om sitt nya uppdrag:

 

- Det känns jättekul att ha skrivit på för FBC Sollentuna. Ska bli spännande att börja på en ny resa. Denna klubb är för bra för att spela i Divison 2.

 

- Det ska bli kul att sätta sig in i laget och försöka få det att vinna ännu fler matcher och se det utvecklas. Förväntningarna är väl ganska klara vi ska upp till Divison 1 igen, spela en rolig och snabb innebandy, där vi ska göra mycket mål, säger Niklas Jonevret.

 

Som tränarkollega får han Alexander Delis, som är chefstränare i både dam och herr, och kommer tillsammans leda herrarna i FBC Sollentuna kommande säsong.

 

Vi välkomnar Niklas till herrlaget och ser verkligen fram emot säsongen 2023/2024.


Nyhetsarkiv
Niclas Wall förlänger2024-06-27 18:25
Jesper Gjers förlänger2023-09-10 18:00
Isac Gren fortsätter2023-06-27 12:00
Niclas Wall förlänger2023-05-22 12:00
 
Guldpartners
Bronspartners
Materialleverantörer
Samarbetspartners
Övriga Partners
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten