SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FBC Sollentuna
Damer A

Simon Fungdal ny huvudtränare för damlaget
2023-06-02 11:00
Simon Fungdal

Nu är det klart vem som blir huvudtränare för FBC Sollentuna på damsidan. Det blir nämligen ett bekant ansikte, Simon Fungdal.

Simon, 34 år, är ett välkänt ansikte i Rotebro och har under många år varit spelare och lagkapten för Rotebros herrlag. Han har även varit ledamot i styrelsen för Rotebro IS IBK.

 

Vår tidigare tränare, Mårten Storm, blev föregående vecka klar som assisterande förbundskapten för U19-landslaget och Simon blir därmed Mårtens efterträdare inför kommande säsong.

 

Sportchef Carl Schwieler om Simon Fungdal:

 

- Vi är väldigt glada att Simon vill hoppa på tåget och leda damerna i vår nya förening, FBC Sollentuna, kommande säsong. Vi känner varandra såklart väl och han står för precis det vi vill stå för i framtiden. Jag uppskattar hans personlighet och driv att alltid utvecklas, vilket jag är helt säker på kommer ge effekt på laget. Han har mångårig erfarenhet inom klubben och vet vad som krävs som spelare på hög nivå att prestera och utvecklas.

 

Simon Fungdal om sitt nya uppdrag:

 

- Det känns riktigt roligt att få chansen att jobba med ett härligt gäng tjejer och den ledarstab som finns. Truppen har börjat sätta sig och det har varit bra energi på träningarna som varit. Jag ser verkligen fram emot att få börja jobba på riktigt med truppen och bygga vidare på det som Mårten med flera byggt upp. Ser också fram emot hemmamatcherna i Nya Rotebrohallen och att bjuda publiken på rolig innebandy.

 

Till hjälp får Fungdal även Alexander Delis, som är chefstränare i både dam och herr, och kommer tillsammans leda damerna i FBC Sollentuna kommande säsong.

 

Vi välkomnar Simon till damlaget och ser redan fram emot säsongen 2023/2024.

 

Kontaktuppgifter Sportchef

Carl Schwieler

carl.schwieler@gmail.com

073 - 292 63 00

 
 

Nyhetsarkiv
Ebba Jonsson förlänger2024-07-11 14:25
Lisa Laurin förlänger2023-07-12 17:00
Ebba Jonsson förlänger2023-07-06 17:30
Klara Hahne förlänger2023-06-26 12:00
 
Guldpartners
Bronspartners
Materialleverantörer
Samarbetspartners
Övriga Partners
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten