SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FBC Sollentuna

Antidoping

Här hittar du information om antidoping. FBC Sollentuna står självfallet bakom Riksidrottsförbundets och Svensk Innebandys antidopingpolicy.

 

Läs mer om antidoping

Belastningsregistret

Alla ledare/funktionärer i vår förening som är över 15 år (straffmyndig) ska visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Här hittar du all information som gäller belastningsregister.

 

Läs mer om belastningsregistret

Idrottsförsäkring

Har någon spelare skadat sig och behöver hjälp med försäkring eller bara råd? Här hittar du allt som gäller idrottsförsäkring när du är medlem och aktiv i vår förening.

 

Läs mer om idrottsförsäkring

Krishantering

Här hittar du FBC Sollentunas krishanteringsplan med uppgifter om vilka kontakter som finns att ta, om det händer något som föranleder krishantering.

 

Läs mer om krishantering

Lagkassor

Här hittar du policy och riktlinjer vad gäller lagkassor inom föreningen.

 

Läs mer om lagkassor

Ledarakademin

Ledarakademin riktar sig till våra ungdomsspelare mellan 12 - 18 år som är intresserade av att utvecklas som innebandyspelare genom att träna och leda yngre lag.

 

Läs mer om ledarakademin

Nolltolerans mot alkohol, droger och mobbning

I FBC Sollentuna har vi nolltolerans mot alkohol, droger och mobbning i vår verksamhet. Men lika viktigt som det är att tydligt ta avstånd från detta vill vi även ha ett klimat där det ska kännas tryggt att ta upp såväl utmaningar, frågor och iakttagelser med vuxna ledare i föreningen, eller för ledare att vända sig till styrelsen.

 

FBC Sollentuna - Innebandy för alla i en trygg omgivning!

Närvarorapportering

Som ledare i ett lag i vår förening så ska du närvarorapportera alla sammankomster som ditt lag arrangerar. Här hittar du bra information och instruktioner hur du ska närvarorapportera.

 

Läs mer om närvarorapportering

Sociala medier

För dig som ledare eller spelare inom vår förening som hanterar ett lagkonto så gäller det vissa riktlinjer som du behöver följa.

 

Läs mer om våra riktlinjer för sociala medier

Spelarövergångar

Vi följer Stockholms innebandyförbund värvningspolicy som beslutades 22 maj 2019. Viktigt att vi inte tar in och välkomnar spelare att börja spela med oss utan att vi följt nedan policy. Här hittar du information gällande denna värvningspolicy.

 

Läs mer om spelarövergångar

 
Guldpartners
Bronspartners
Materialleverantörer
Samarbetspartners
Övriga Partners
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten